Good Fellaz, Daniel och Bosse Hörnell underhöll

Årets första träff med SPF Seniorerna Bjurholm lockade 80 medlemmar. Inbjudna att underhålla var Hörnells Good Fellaz, far och son, Bosse och Daniel. De har tidigare gästat Bjurholm och gör ingen besviken

  • Bosse och Daniel Hörnell underhöll SPF:are Bjuhrolm

Bosse med gitarr och Daniel på keyboard. Vice ordf Siv Örestig hälsade välkommen. Med ålderns rätt inledde Bosse med en danslåt och Daniel tog vid med en het Elvis, Burning love. Lugnare tongångar blev det när Bosse fortsatte med tre danslåtar; Ett café i Bordeaux, Ett litet ljus ska jag tända och Du har gjort min gråa värld till guld igen. Daniels Elvis-låt All shook up följdes av Bosses Mary Ann.

Som ni börjar förstå vid det här laget så väljer Bosse att sjunga på svenska medan Daniel tar sig an snabba låtar på engelska, fortsatte med Chubby Checkers Lets´s twist again och Elton Johns Crocodile rock. Främling, men inte Carolas, tolkades av Bosse. Innan extralåtarna Jag trodde änglarna fanns, och allsång Leende guldbruna ögon. Sammantaget ett mycket uppskattat och varierat program. 

Efter fikat som fikagrupp Hörnsjö ordnat hälsades Sören Back, Teaterspegeln, Ö-vik välkommen. Han berättade att han växte upp i närheten av Sågmyra men drog sig norrut, för en kort tid var det tänkt. Men blev kvar och var 1995.med och startade Teaterspegeln, som ger årliga föreställningar. Sören berättade trevliga episoder från teatern innan han gick över till att presentera årets föreställning Skaffa mig en tenor. Innan deltagarna skildes åt drogs vinnare i tunnbrödslotteriet.  

text

Aina Nygren