Underhållning och hemsida presenterades

Ordförande Monika Andersson hälsade välkommen och presenterade dagens program. Valter Karlsson, Ingemar Jämte och Inger Olsson från Vännäshållet underhöll vid SPF Seniorernas senaste månadsträff i Bjurholm. Webbredaktör Nils Sigefelt visade och berättade om hemsidan.

  • Valter Karlsson, Inger Olsson och Ingemar Jämte underhåller

De presenterade sig lite skämtsamt Valter jämte Inger. Trion berättade lite om sig själva innan de bjöd på den lämpliga inledningen Häng me´till Bjurholm och kom loss. Därefter en snutt av melodin Vårvindar friska som övergick i en hyllning till mjölkbönder. Händelsevis råkar Valter och Inger vara mjölkbönder. Ingemar, f d veterinär har på sitt sätt också ägnat sig åt mjölkkor så hyllningen var tämligen befogad.

Trion fortsatte med Joline i fin tappning innan Ingemar sjöng sin egen Salig för en stund. Fartigt blev det med Stefan Demerts Marknadslåt och Ta Vännäståget. The kids are allright följdes av Där gullvivan blommar. Summertime fick avsluta den trevliga musikstunden.

Efter fikat som en grupp från Balfors – Bjurholm ordnat var det dags för webbredaktör Nils Sigefelt att visa och berätta om hemsidan. Med utgångspunkt från förbundets och distriktets hemsidor lotsade Nils deltagarna till föreningens hemsida. Han förklarade pedagogiskt hemsidans uppbyggnad; historik, Om föreningen, aktiviteter, referat o s v.

Lotterier samt enkät om bl a resor, julbord och fester engagerade deltagarna. Motionskort delades ut för att sporra till promenader och annan motion. Monika avslutade med att tacka alla som bidragit till en trevlig träff.

text

Aina Nygren