Välkommen till SPF Seniorerna Karlskoga

    Hemsidan

Pressmeddelande: Äldres hälsa – en satsning värd pengarna

- Det gläder mig att regeringen uppmärksammar behovet av träning för seniorer. Förutom fysiska vinster kan träningen bidra till att öka seniorers trygghet och bryta en hälsoskadlig isolering och ensamhet. Vi nöjer oss inte förrän alla seniorer får ett tryggt liv. I det ingår rätten till en god hälsa, säger Eva Eriksson, förbundsordförande i SPF Seniorerna.

Dags att ta de stora greppen

- Det är inte rimligt att den som har arbetat hela sitt liv ska ha mindre att leva av än den som inte har arbetat. Det säger SPF Seniorernas förbundsordförande Eva Eriksson i Seniorpodden nr 15, som den här gången handlar om höstens riksdagsval.

  • Ekonomi
  • 2018-05-22T11:08:25.0000000

Vi behöver ett äldrelyft för att skapa bättre folkhälsa

Det skrev förbundsordförande Eva Eriksson tillsammans med Björn Eriksson, ordförande Riksidrottsförbundet, och övriga seniororganisationer i en gemensam debattartikel i Dagens Samhälle igår.

Pensionärer kritiska till hanteringen av pott till bedrägerioffer

SPF Seniorerna och Peter Sikström i Sveriges Radio idag: Svenskar som har lurats på pengar när de använt betaltjänster med Western Union kan begära kompensation ur en särskild fond som innehåller miljardbelopp. Men det i Sverige verkar inte ha gått ut någon närmare information om den här möjligheten.

  • Ekonomi
  • 2018-05-03T14:04:57.0000000

Nyheter från Örebrodistriktet

Rehn-Mosel 18-24 september 2018

Nostalgitripp

Rundtur på Åland, 21 - 23 maj

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser