Nyheter

Kjell Gustafsson berättar!

Årets månadsmöten inleddes med att Kjell Gustafsson berättade om sin drygt 40 år långa journalistiska bana, både nära och fjärran. Nu kan du läsa ett reportage om hans mycket uppskattade föredrag, här på hemsidan. Klicka på länken nedan!

Protokoll från Pensionärsrådet 191216

Nu finns protokoll från 2019 års sista pensionärsråd att läsa under fliken Om föreningen - Pensionärsrådet!

Året 2019 i SPF Jössebygden - Bildcollage!

Året 2019, med vår förening SPF Seniorerna Jössebygden, har bjudit hela tjugo varierade evenemang - här kan du se en sammanfattning, i tjugo nya bildcollage!

Julbord på Kalasmakeriet!

Nu kan du läsa ett reportage från vår (något) äventyrliga resa till Gräsmark! Klicka bara på länken nedan!

Uppdatering - Novembermötet

I torsdags den 21 november träffade vi dessa tre damer, som hade mycket intressant att berätta! På bilden ser du Anette Johansson från BrottsofferJouren, vår kommunpolis Maria Westby och Siv Jivesand från IOGT-NTO. Nu kan du läsa mer om vad de berättade i reportaget. Klicka på länken nedan!

Föredrag om Hjärtat i Åmotsfors!

Forskare från Sahlgrenska Universitetssjukhuset gästade idag Åmotsfors, för att sprida kunskap om hjärtat och dess komplikationer. Arrangör på plats var SPF Seniorerna Edabygden, och även vår förenings medlemmar var inbjudna. Läs mer i Bildgalleriet, länk nedan!

CHESS på SäffleOperan!

Nu kan du läsa reportage om årets teaterresa till Säffle och musicalen CHESS! Där finns även bilder och namn på skådespelarna/sångarna. Vi har också fått andra pressbilder från själva föreställningen, alla de ligger i Bildgalleriet. Där finns dock inga namnuppgifter eftersom man inte kan skriva bildtexter.

Studiebesöket på NWT-huset

Nu finns det både bilder och reportage från studiebesöket på NWT-huset att se i Bildgalleriet. Klicka på länkarna nedan!

Nytt från Värmlandsdistriktet

Mewomen - Det är en mässa och inspirationsdag för kvinnor, som hålls på Nöjesfabriken den 9 november. SPF har en egen monter på mässan, och för dej som är medlem i SPF kostar det endast 100 kronor i entré. Vill du vara med och stå i vår monter på mässan kontakta kansliet omgående på spfvarmland@telia.com. Läs mer om mässan i länken nedan!

Välkomstlunch för nya på Gate!

Idag den 31 oktober hälsades vår förenings nya medlemmar välkomna, med en gemensam lunch med styrelsen, på Gate Gästgiveri! Utöver god mat, fick de nya medlemmarna möjlighet att presentera sig själva, och styrelsen kunde förstås också berätta mer om föreningen och om vad vi har för oss där! Gott och trevligt, alltihop! Lite bilder på våra nya vänner kan du se i bildgalleriet, i länken nedan!

Birgerssons, med Elins Paj!

Nu kan du läsa ett reportage från oktober månadsmöte, när vi fick förstklassig underhållning av Johan och Charlotta Birgersson! Klicka på länken nedan!

Referat från Värmlandsdistriktets dag om E - Hälsa!

Värmlandsdistriktet genomförde, i samarbete med andra organisationer, den 19 september en temadag i Karlstad, med temat E - Hälsa! Här nedan kan du läsa ett referat från den dagen!

Inbjudan! - NWT studiebesök

NYHET! Arvika Nyheter/NWT inbjuder oss till ett studiebesök på NWT-huset i Karlstad! Onsdagen den 6 november. Buss, fika, lunch och visning av tryckeriet och konstsamlingen! Läs inbjudan i länken nedan!

Inbjudan! - Föreläsning om Hjärtinfarkt - Hjärtsvikt

SPF Seniorerna Edabygden bjuder in oss till en föreläsning om Hjärtinfarkt och Hjärtsvikt, som ges i samarbete med Hjärt- och Lungfonden! Folkets Hus i Åmotsfors, den 14 november kl. 11.00. Läs hela inbjudan i länken nedan!

Temadag om förebyggande av fallolyckor!

Onsdagen den 2 oktober genomfördes på Ritz en temadag om förebyggande av fallolyckor. Region Värmland ansvarade, i samarbete med bl.a. Arvika kommuns rehabiliteringsenhet, Friskvården i Värmland, och även SPF Seniorerna. Läs mer om denna dag i länkarna nedan!