180530 Resan till Blaafarveverket.

Onsdagen den 30 maj 2018 följde 30 seniorer med på SPF Jössebygden Arvikas resa till Blaafarveverket, utanför staden Drammen i Norge! En deltagare, Åke Andersson, hörsammade vår önskan om att få ta del av resenärernas egna bilder, för dokumentation på hemsidan. Detta är vi mycket tacksamma för!!

Åke delade med sig av drygt femtiotalet fina bilder, - dock huvudsakligen med många glada medresenärer i blickfältet! Efter att den nya Dataskyddsförordningen nu trätt i kraft, innebär ju detta dessvärre att vi inte kan använda de flesta bilderna här på hemsidan. Vi får inte publicera identifierbara personer i bild, utan de medverkandes aktiva medgivande! Många fina bilder har jag därför måst sortera bort, andra har jag beskurit, och på ytterligare några har jag gått in och suddat i människors ansikten! Inte så vackert alls, men alltså nödvändigt utifrån den nya lagen!

Här kan ni nu se en del bilder i alla fall! Åke själv finns med på den sista bilden, vid bussen. I övrigt är det chauffören (Thomas från Wikmans buss), Åkes fru Mai samt guiden på museet, som finns med på bilderna. Ett referat med skriven text tillsammans med några bilder, delvis samma, delvis andra än här, finns publicerat under fliken Referat.