Julfest 2016-12-02

Fredagen den 2 december kl.18 samlades cirka 50 SPF:are i den festdekorerade lokalen - det var dags för det traditionella julbordet. På vägen dit kunde deltagarna njuta av hur vackert smyckad vår stad är med mycket ljusdekorationer och en ståtlig julgran.

Vår klubbmästare, Gun-Britt Fredriksson, hälsade tillsammans med den övriga festkommittén alla hjärtligt välkomna och efter litet glögg och pepparkakor bjöds gästerna att ta för sig av den uppdukade maten (levererad av Berga Bistro).

Det bjöds även på andlig spis i form av sång och musik av Moa och Niklas Lychou. Det var kända och mindre kända julsånger omväxlande med annan typ av sånger. Allt mycket njutbart.

 

När musiken vilade sig en stund, bjöds gästerna på den verkligt traditionella julefterrätten – Ris a la Malta.

 

Nytt för i år var att inga lotter såldes. Istället fick alla ta för sig på ett bord fullt av stora pepparkakshjärtan med nummer på i sockerkristyr. Vilken kul idé. Sen blev det dragning.

 

Gun-Britt tillsammans med festkommittén tackade musikerna och önskade alla en God Jul och de i sin tur blev å gästernas vägnar tackade för en trevlig och välordnad fest av Lars Gråberg.

                                                             Fotograf: Kerstin Gråberg