Golf i Grönhögen

Golfande pensionärer i Grönhögen.

SPF Sydölands golfare samlades på fredagen 22 maj för att göra upp om årets mästerskap. 18 spelsugna medlemmar hade hörsammat kallelsen, och belönades med vackert väder och kaffe med smörgås som start på dagen. Trakteringen blev alla bjudna på av Thomas Örwen och personalen på Links Golf Öland.

Tävlingen genomfördes i fortsatt bra väder, och avslutades med After golf bestående av en härlig tomat- och mozzarellatallrik och lämplig dryck. Prisutdelningen genomfördes av Ingvald Peterson i Ventlinge, vilken också bjöd på hela prisbordet, bestående av primörer och andra godsaker från Norrgården.

Totalsegrare och därmed innehavare av segerpokalen för kommande år blev Annelie Thörn, Ventlige/Grönhögen. Tävlingens övriga delmoment, nämligen längsta drive på hål 13 respektive närmast hål på 18, vanns av Theo Jansson resp. Anders Lundkvist, även de hemmahörande i Ventlinge och Grönhögen. Margareta Ericson vann längsta drive för damer.

Evenemanget avslutades med att de församlade tackade Ingvald Peterson, Norrgården och Thomas Örwen med personal för ett mycket lyckat arrangemang.