Referat från träffen 5 september 2017.

SPF-Seniorerna Nolaskogs upptaktsmöte för hösten den 5/9.

  • Marcus Lindberg från Friskis & Svettis.

SPF-Seniorerna Nolaskogs höll sitt upptaktsmöte den 5/9 på Församlingshemmet. Många hade hörsammat kallelsen och mötte upp mangrant!
Hans Nordin hälsade nya som gamla medlemmar välkomna samt informerade om kommande händelser i föreningen. På gång är bl.a. : Friluftsträff på Kanotcentralen, Gymnstiken startar, resa till Rhendalen den 16/9, Afternoon tea på Bishop Arms den 28/9, Lunchbio och mycket mer!
Dagens program gick i hälsans tecken och Marcus Lindberg från Friskis&Svettis inledde med en engagerande och klar redogörelse om vikten av att motionera och aktivera sig som pensionär. Han gjorde verkligen klart för åhörarna hur mycket motionen betyder när man kommit till åren.
Sedvanligt fika med god smörgås och kaka blev ett fint mellanspel innan nästa gäst, Erika Norberg från Yogahälsan äntrade scenen. Erika som är en duktig instruktör inom sitt gebit trollband så publiken totalt! Hon visade oss att Yoga kan vara en väl så bra väg till må bra på äldre dar. Stundtals såg det ut som om hela publiken hade somnat, men det var ett gott tecken på att Erika nått ut med sitt budskap!
Erica Norberg från Yogahälsan
Vi avslutade träffen med lotteridragning och ordf. Ronny Edmark framförde en önskan om att ses på alla de aktiviteter som erbjuds. Glöm ej att titta på vår hemsida!