Referat oktober 2017.

SPF-Seniorerna Nolaskogs oktoberträff 3.10.17.

  • Vedas svar på Edith Piaf – Annika Winhagen intog så scenen och gav publiken en känsla och sång i verklig Piaf-anda.

Onsdagen den 3.10 träffades SPF-Seniorerna Nolaskogs på Församlingshemmet för sin oktoberträff. Ordförande Ronny Edmark hälsade de ca.130 medlemmarna välkomna och presenterade dagens program .
Hans Nordin hälsade så de nya medlemmar som fanns i lokalen välkomna. De fick en nål och medlemskort av Ronny! Vidare informerade Hans om alla de aktuella händelser som står för dörren i föreningen. Slutligen presenterades Katarina Hägg från Föreningen Örnsköldsvik Framtidens Akutsjukhus.

Katarina informerade om det aktuella läget på Örnsköldsviks Sjukhus där akutkirurgin är det primära problemet. Man menar i föreningen att det finns tydliga signaler om att det behövs lokalt ledarskap. Katarina påminde om det öppna mötet i Pingstkyrkan där såväl politiker, läkare som ledande personer från näringslivet är inbjudna. Det blev även tid för frågor kring detta brännande ämne.

Vedas svar på Edith Piaf – Annika Winhagen intog så scenen och gav publiken en känsla och sång i verklig Piaf-anda. Mellan sångnumren fick vi i ord oss tilldelat hela hennes leverne ända till sista andetaget.
Kaffe med goda smörgåsar serverades i Annikas paus och ett trevligt sorl ljöd i lokalen!
Efter fikat gav så Annika oss alla en underbar fortsättning i sin gestaltning av Piaf. Det var konst som stod i direkt kommunikation med lyssnarnas inre! Annika fick efter extra nummer motta stående ovationer från publiken.
Mötet avslutades med lotteridragning och påminnelse om nästa träff den 7 november.

/ Hans Nordin, text + foto.