Referat från träffen 2 maj 2017.

Den andra maj höll SPF-Seniorerna Nolaskogs sitt majmöte på Örnsköldsviks Församlingshem.

  • SPF kören Nolaskogs sjöng ett stort antal vårsånger till glädje för sina föreningskamrater.

Då det var säsongens sista träff bjöds de ca. 150 medlemmarna på ett vårprogram bestående av att föreningen egen sångkör gjorde sitt första framträdande. Under ledning av sin ledare, den proffsiga Sara Karlsson, sjöng kören ett stort antal vårsånger till glädje för sina föreningskamrater. Publiken gav sitt bifall med varma applåder och ordf. Ronny Edmark tackade med att överlämna en ros till körmedlemmarna.

Lena Lindström från Örnsköldsviks Kommun informerade så mötet om vad som kommer att ske på Stora Torget i staden. Frågan har varit ute på remiss bland stadens innevånare och man har fått komma in med tankar, synpunkter och önskemål. Detta kommer att resultera i att ett förslag delges inom en snar framtid. Klart är att nuvarande byggnad kommer att rivas och något nytt skall uppföras - förmodligen där nuvarande scenen är belägen! Det är med stor spänning vi emotser de förslag som kommer att läggas fram!

I vårens tecken intogs så en fräsch sallad som Församlingshemmets personal hade tillagat. Till kaffets drogs så lotterivinnare och alla tillönskades en skön sommar.

Text och bild: Hans Nordin

Styrelsens sommarbrev 2017.