Hälsningar i Pingsttid från styrelsen

Skön sommar alla SPF Seniorer.

Pingsttid med långa dagar och sköna ljusa kvällar. Hoppas att man kan njuta av tillvaron med det. I naturen doftar det underbart av både hägg och syren.
När jag promenerar i stan träffar jag många pensionärer som gärna växlar några ord på behörigt avstånd med tanke på Coronan. Fast visst är det konstigt att inte våra vänner från Norge syns varken på stan eller i hamnen. Hoppas verkligen att Norge kan öppna gränsen före sommaren igen. Vi behöver varandra och våra vänner i både Sverige och Norge. I Strömstad tycks vi vara förskonade från Coronan, fast vi måsta ändå vara försiktiga i vårt umgänge.
Man kan fundera på det ena och det andra. Just nu hotar VG-regionen att lägga ner Ronden från Strömstad till sjukhusen i Uddevalla och Trollhättan. Undrar hur det blir för alla behövande då?
SPF Seniorerna Strömmen har startat upp med boulen igen vid Strömstads Friluftsmuseum. Vi har även för avsikt att ha den planerade motionsdansen söndagar i Juli kl 14 till 16. Man kan bara komma och dricka kaffe och stampa takten till musiken om man inte vill dansa. Hur hösten blir med månadsmöten och andra gemensamma aktiviteter kan vi inte veta ännu. Vi hoppas på det bästa för vi har ju roligt tillsammans på våra möten.

Har ni några funderingar om ovanstående så hör gärna av er.

Hälsningar Wolfgang Schwartz, ordförande.