Äntligen har Bebådelsedagen passerat, så nu är det plats för våfflor!

Tisdag den 26 mars kl 14.00
SPF Seniorernas flagga prydde ingången till Grand. Vad trevligt att vi åter kan bevista ett våffelkafé. Vi välkomnades i entrén av Berndt, som såg till att vi gjorde rätt för oss och lotsade oss vidare in i cafédelen.
"Varsågoda att ta plats där ni önskar, jag kommer strax att ta upp era beställningar", sa Bengt, som sin vana trogen fungerade som hovmästare.
I den inglasade nybyggnationen fanns fortfarande ett par bord lediga och vi embarkerade oss vid ett av dem. Tänk vad mysigt att sitta här och ha full utsikt över den gatukorsning, som är och varit den mest problematiska i stan! Vi beställde både vanliga, likväl som glutenfria våfflor till kaffet, som på momangen upphälldes i våra koppar.
Jag samspråkade något med min astronomikompis Ingemar vid bordet bredvid. Är du fortfarande aktiv som flygare? Jodå, jag kan inte låta bli och med fortsatt vackert påskväder med hög molnbas bär det snart till väders.
Det tog inte lång stund förrän nästan alla bord var besuttna av samtalsglada seniorer. Vi var nog ett sextiotal SPF:are på plats.
Hur smakade våfflorna? undrar du säkert. Jo tack, alldeles utmärkt!

Ett stort tack riktar vi till det trevliga gäng, som alltid fixar till dessa våffelkafén: Annika, Berndt, Inga, Bengt, Eva, Anita och "Hanse"!

/Ove