Om föreningen

SPF Seniorerna Kiladalen

  • Styrelsen 2021. Astrid Löfling, Margareta Karlsson, Ingegärd Nylund, Inger Frisk, Lars Gustavsson, Elisabeth Lindqvist, Catarina Ekström, Jan Larsson. Saknas på bild Bo Pettersson.

SPF Seniorerna Kiladalen

Föreningen bildades 1993 då var det 31 medlemmar. I dag (sept. 2021) är det cirka 320 medlemmar. Vårt område är hela Kiladalen och börjar i Stavsjö och sträcker sig ända till Nävekvarn.

Vi har månadsmöte andra måndagen i månaden kl.13.30 utom juni, juli, augusti. Alla möten under hösten 2021 och våren 2022 är i lokalen på Dambroängen i Ålberga. Sen hoppas vi vara tillbaks i Tuna församlingshem. Aktiviteterna står på vår hemsida och de som har e.post eller SMS  får meddelande även den vägen. 

På månadsmötet är det underhållning med olika innehåll. Det kan vara sång och musik eller någon som berättar något eller visar bilder. Vi får också förenings-information om vad som händer i vår förening. Kaffe och smörgås serveras och lotteri anordnas. Dessa träffar är mycket välbesökta.

Förutom månadsträffarna omfattar vår verksamhet studiecirklar, studiebesök, en landskapsresa, teaterresa eller andra kortare resor, boulespel, canastaspel, dans, vattengymnastik, naturvandringar.

Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan.

Du kan anmäla dig som medlem genom att fylla i sidan "Bli medlem" eller tag kontakt med någon i styrelsen.

Välkomna!

Klicka här för att komma till sidan "Bli medlem"

Klicka här och läs föreningens stadgar

Text: Ingegärd Nylund