2020-12-17 Klagomål på bildkvalitet  -  HÄRLIGT

Vid Zoom-sändningen den 17 december, av konserten med Negar Zarassi, fick vi höra från flera håll att bilden hackade och att bild och ljud inte var synkade. Det är härligt att få reda på vad som fungerar och vad som inte fungerar. Läs mer nedan...

  • Skärmdump från Zoomsändning 2020-12-17

Vid Zoom-sändningen den 17 dec. av konserten med Negar Zarassi fick vi höra från flera håll att bilden hackade och att bild och ljud inte var synkade. Det är härligt att få reda på vad som fungerar och vad som inte fungerar. Det visar att ni bryr er om vad vi gör.

Ja vi fick också många "tummar upp" och det glädjer oss mycket. Beträffande Zoomsändningen så får vi nu försöka analysera var hakarna finns. 

Videon ligger på Möteslplats Vintergatans Facebook-server någonstans i världen. Därifrån hämtades den hem till Bäckvägen 22, för vidarebefordran till Zoomservern i USA och vidare ut till er mottagare. Det finns flera ställen där hacken kan uppkomma och vi kommer att prova oss fram för att lyckas bättre.

De flesta telefoner/plattor/datorer har inte högtalare som gör musiksändningar rättvisa, så kolla Marianne Frimans tips HÄR.

Själva konserten med Negar Zarassi och Arne Murby kan avnjutas på denna länk:

https://www.facebook.com/motesplatsvintergatan/videos/1004105900088974

Här finns också en jul-konsert med en annan av våra artister, Markus Barske och Arne Murby.

https://www.facebook.com/motesplatsvintergatan/videos/216216396573958

Inbjudan till konserten finns HÄR

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )