Övriga resor

                    Svenska Stilresor AB har denna kommande resa!

                                           10-års jubileumsresa
                           imagekxrwc.png

Detta kommer att bli en av mina sista resor. Jag tittar på en lite exklusivare resa till Victoriafallen, safari i Botswana och flodtur på mäktiga Zambezifloden med massor av flodhästar och krokodiler.
                    imageqeatg.pngimagewmu2j.png

Ett av världens sju naturliga underverk är de spektakulära Victoriafallen, på gränsen mellan Zimbabwe och Zambia. De kallas Mosi-oa-Tunya på det lokala språket, vilket betyder ‘röken som dånar’. Detta legendariska vattenfall spänner över 1 700 meter och skapar en ånga som kan ses 50 km bort.

Vi tar oss till Elephant Valley Lodge i Botswana som ligger omgiven av fridfull afrikansk vildmark med utsikt över Lesoma-dalen i Chobe-distriktet. Det är i Chobe man hittar den största populationen av afrikanska elefanter i världen.
                imagesc8u.pngimage6ddrs.png

Vi övernattar i lyxtält. Alla måltider, dryck och två safariaktiviteter per dygn inkluderat: båtkryssningar längs Chobe River och viltsafari (game drive) i 4x4 safaribilar. M.m.

I resans pris ingår: Transport till och från Arlanda. Flyg ToR Victoria Falls, 3 nätter på Shearwater Camp med frukost, Kryssning på Zambezifloden, Guidad visning av Victoria Fallen, Viltsafari i Zambezi Nationalpark, 3 nätter på Elephant Vally inkl. alla måltider och dryck, 1 natt på Pionners Lodge med frukost, Alla trasnsporter i Zimbabwe och Botwana.

                        För denna resa betalar ni 37750kr del i dubbelrum/tält.
                        Kontakta mig så mailar jag det kompletta programmet.
                                  anders@stilresor.se eller 070-36 30 359