2022-11-15 Medlemsträff

November månads medlemsträff i Öttums bygdegård blev hellyckad. Den ljusa, rymliga bygdegården blev vackert dukad och smyckades med höstens sista blomster, som kaffekommittén hade tagit med sig hemifrån. Ordföranden Jan-Erik Larm hälsade alla samlade varmt välkomna och poängterade värdet av föreningens hemsida, som innehöll mycket både gammalt, nytt och brinnande aktuellt.
Birgitta Ullgren fick ordet och berättade hur man på ett enkelt sätt kunde hitta föreningens hemsida. Sedan var det dags för föreningens kör Tonsvalorna ledda av Emily Lundgren, att äntra scenen och fylla salen med vackra toner av svenska visdiktare.
Dagens höjdpunkt var den hisnande bergsklättringen till toppen av Denali, Nordamerikas högsta bergstopp, som Kenneth Lövgren berättade om.
Det var verkligen läge för uppfriskande och stärkande fika före upplevelsen av den kommande farofyllda klättringen. Allt smakade gott och det pratades glatt runt borden. Pralinerna var tänkta som vitamininjektioner längre fram, när klättringsbilderna blev för skrämmande.