Årsfest 20-01-09

  • David Carbe

SPF Kvänum höll avslutning för året 2019 och samtidigt upptaktsträff för 2020.

Festligheterna gick av stapel torsdagen 9 januari på fantastiska Lumber & Karle. Ordförande för dagen Lars-Ove German hälsade 122 förväntansfulla gäster välkomna till bords som var smakfullt uppdukade. Ordföranden presenterade kvällens underhållning, SPF:s egen kör Tonsvalorna och entertainern David Carbe.

Restaurangchef Fredrik Dufva presenterade eftermiddagen/kvällens utsökta 3-rätters meny.

Tonsvalorna inledde eftermiddagens underhållning med 3 sånger under ledning av Emily Lundgren, som avslutades på begäran med ett extra nummer. Därefter var det dags att avnjuta eftermiddagens 3-rätters meny snabbt och elegant serverat av hotellets personal.

När desserten (Utsökt tårta) dukades fram intog David Carbe scenen och bjöd den stora publiken på en fantastisk underhållning, alltifrån slagers, jazz, Elvis, klassisk musik m.m. Efter applåder som inte ville ta slut framförde David ett extranummer på begäran av SPF:s ordförande. Allt framfört av David utan noter och textblad. Efter att extranumret avslutats tackad ordföranden David för en otroligt bra underhållning.

Ordföranden för dagen Lars-Ove German redogjorde för en del av vårens program med start av Ullareds resa den 6 februari, föreningens årsmöte den 20 februari då vi hoppas på god uppslutning. Vårens program i pappersformat kommer att delas ut till medlemmarna efter föreningen haft sitt årsmöte för att få med eventuella förändringar i föreningens organisation.
Eftermiddagen/kvällen avslutades traditionsenligt med lottdragning arrangerat av Barbro Gustavsson och Anna-Lena Larsson.

Ordföranden tackade medlemmarna för en mycket god närvaro, fantastiska underhållning som framförts, den goda servicen under eftermiddagen/kvällen och avslutade därmed festligheterna. Gästerna vände hemåt i en regnig januarikväll.
Jan-Erik Larm