Månadsmöte 2019-05-16

SPF Kvänum maj månadsmöte 2019.

  • Stig Carlsson illustrerar Elvis


SPF Kvänum höll maj månadsmöte 2019 i Öttums bygdegård, mötesdeltagarna ett drygt 70 tal hälsades välkomna av Anders Gröndahl ordförande för dagen till en solig försommardag.

Och ett speciellt välkommen till dagens underhållare, Stig Carlsson som berättade "Om mitt liv med Elvis Presley" vilket han gjorde med bravur och med stor kunskap om Elvis liv och framgång, och med härlig inlevelse, trots en del strul med tekniken. Elvis Ikonen Kungen inom rockmusiken var född 1935, men gick bort i tidig ålder endast 42 år gammal, man hann med mycket, en mängd guldskivor, 31 filmer och sågs av miljoner i en TV sänd satellitsändning. Efter Stickan framträdande serverades goda mackor, kaka och kaffe.

Mycket småprat runt borden under det att man intog macka och kaffe. Efter kaffet ledde Anders och Birgitta ett lätt gympapass för något stela leder och muskler.
Anders Gröndahl informerade om kommande SPF arrangemang. Tyvärr ställs den planerade vårresan till Vätterbygden in på grund av för få anmälningar till resan, ett alternativ till resa finns via Bengts Resor, men det är upp till var och en att boka plats på denna resa. Anders påminde samtidigt om hösten upptaktsmöte den 22 augusti 2019 på Kökets Hus. Som traditionen bjuder avslutades sammankomsten med en lotteridragning.
Ordförande Anders Gröndahl tackade mötesdeltagarna och avslutade mötet. Mötesdeltagarna lämnade bygdegården och tog sig ut i vårsolen och hoppas på en skön sommar.
Janne Larm