Månadsmöte 2019-12-12

  • Lucia 2019

SPF Kvänum höll sitt decembermöte i Kvänums församlingshem.

Mötet var mycket välbesök, ordförande för dagen Anders Gröndahl hälsade 108 mötesdeltagare välkomna. Ordförande informerade kort om kvällens program, vilket startade med ett framträdande av Kvänums Lions Lucia under ledning av Johan Silfverhjelm. Lucian och hennes tärnor framförde 9 välkända advents- och Julsånger.

Efter framträdandet överlämnade ordförande en present till Lucian och hennes tärnor som ett tack och för visad uppskattning. Sen var det dags att servera smörgås och kaffe som avslutade med pepparkaka. Allt mycket välsmakande.

Efter kaffe drickandet framförde Johan Silfverhjelm och Hanna Karlsson ett sångprogram på 4 låtar, en blandning av Jul- och jazzånger, mycket stämningsfullt.

Ordförande för dagen Anders Gröndahl tog åter till orda och tackade Johan och Hanna för ett härligt sångprogram och överlämnade en present som bestod av en Julkärve. Därefter informerad ordföranden om SPF kommande program/aktiviteter för första halvåret 2020.

Året startar med en Årsfest på Lumber & Karle den 9 januari, resa till Ullared den 6 februari och årsmöte den 20 februari. Nytt för kommande år blir att vårens program i pappersformat delas ut efter att föreningen haft sitt årsmöte där ev. nyval i föreningen finns upptagna. Medlemmarna uppmanades om att lämna förslag till styrelsen på aktiviteter och resor, allt för att bredda utbudet. Föreningen har en förslagslåda där man kan lämna sina förslag i. Avslutningsvis dragning på ett traditionellt lotteri med 13 vinster.

Ordföranden tackade den stora gruppen mötesdeltagare, och riktade varmt tack till kaffekommittén för den goda smörgåsen och för en snabb och god service, och avslutade mötet.

Jan-Erik Larm