Månadsmöte 2019-09-26

Månadsmöte SPF Kvänum 2019-09-26

  • Hanna och Johan underhåller

Kvänums SPF höll sitt månadsmöte för september 2019 i Jungs uppfräschade bygdegård.

Ordförande för dagen Christer Kämpe hälsade ett 70-tal gäster välkomna till mötet och ett varmt välkomna till dagens underhållare Hanna Karlsson och Johan Silfverhjelm.

Mötet startade med att SPF;s egen sångkör, Tonsvalorna, under ledning av Emily Lundgren framförde 3 sånger med anknytning till årstiden, hösten.

Efter att kören avslutat sitt program tog Hanna och Johan över scenen och framförde låtar från 30-40-60 och 70 talet kända filmmelodier och schlagers (bl.a Månskenspromenad, 2 Solröda segel, Regniga natt, Du är min man), vilket var mycket uppskattat av publiken. Som avslutning framfördes ett extra nummer på begäran.

Därefter serverades mötespubliken kaffe, smörgås och kaka.

Ordförande Christer Kämpe och Rolf Hällsås informerade om höstens kommande program/aktiviteter. Vid nästa månadsmöte i Församlingshemmet i Kvänum visar Leif Krona film och bilder över intressanta personer några med lokal anknytning.
Föreningen har skördefest på Löfwings Ateljé och Krog den 7 november, man besöker även bokmässan i Göteborg. En kurs i Hjärt-Lungräddning kommer att arrangeras på Tornumsgården 11 november.
Studieombud Irma Rydén informerade om kommande kurs i canastakortspel som kommer att hållas på Tornumsgården.
Aktiviteter som har genomförts i föreningens regi, DM i Bridge, tipspromenad i Oltorp.
Mötet avslutades på det traditionella sättet lottdragning av försålda lotter.
Ordförande tackade mötesdeltagarna för visat intresse och avslutade mötet.

Pressreferens
Jan-Erik Larm