Julfest

13 december

Vilken trevlig julfest SPF Seniorerna Vreta kloster hade på Gotthards restaurang den 13 december!

Anders med personal på restaurang Gotthards hade dukat fint på borden och de hade tillagat en väldigt välsmakande julbuffé. En generös julgåva från Anders med personal var ett efterrättsbord med julostkaka, ris à la Malta mm.

Eftermiddagen startade med att ordförande Christer Vindeby hälsade alla välkomna och därefter gavs information om resor och vårens program. Vårterminen startar med en resa till Berwaldhallen på trettondagsafton och månadsmöte den 17 januari, då vi sjunger ut julen på Kornettgården.

Frazzes orkester underhöll oss med julmusik, sång och allsång. De anpassade sin klädsel efter sångerna och var iklädda både tomteluvor och stjärngossestrutar.

Sex lottringar såldes och det var mycket fina julklappar som förärades lyckliga vinnare. En överraskningsvinst fanns på en lott som var fäst under ett av borden.

Christer Vindeby tackade alla som under 2017 varit delaktiga i föreningens olika aktiviteter, styrelsen och andra mycket värdefulla och viktiga uppdrag. Han tackade också Anders med personal på Gotthards och alla som varit delaktiga i att julfesten blev så lyckad.

God Jul och Gott Nytt År !

Wivi-Anne Tjäder

 

Se fler bilder här.