Bli medlem

Välkommen att bli medlem hos oss SPF Seniorerna Bollnäs!

Som medlem i SPF Seniorerna får du möjlighet att delta i aktiviteter anordnade av din lokala förening i Bollnäs. Som medlem i SPF Seniorerna stödjer du också arbetet för bättre villkor för de äldre i samhället.
Alla som har rätt till pension av något slag, samt den som är gift eller sambo med en medlem, kan bli medlem i SPF Seniorerna. Medlemskapet gäller från den dag medlemsavgiften är betald.
Som medlem kan du eventuellt bli kontaktad av våra samarbetspartners t.ex. försäkringsbolagen som förbundet har avtal med.
Aktuell medlemsavgift finner Du i formuläret längre ner på denna sida. Fyll i nedanstående formulär för att göra en intresseanmälan till SPF Seniorerna. Ditt medlemskap börjar gälla när du betalt medlemsavgiften
Livförsäkring
Nya medlemmar mellan 60 och 70 år, som kan omfattas av medlemsförsäkringen får ett kostnadsfritt försäkringsskydd under de tre första medlemsmånaderna. Erbjudandets innehåll bestäms utifrån din ålder och kan omfatta livförsäkring 1 pbb och olycksfallsförsäkring. Efter den kostnadsfria perioden avgör du själv om du vill fortsätta vara försäkrad genom att i sådana fall betala den avi som sänds hem till dig.
Olycksfallsförsäkring
Som medlem i SPF Seniorerna kan du oavsett ålder teckna en olycksfallsförsäkring som ersätter kostnader i samband med olycksfallet samt ger ersättning vid invaliditet.
Mötesförsäkring
Samtliga medlemmar omfattas av SPF Seniorernas mötesförsäkring vid olycksfall i samband med aktiviteter anordnade av förening, distrikt eller förbund. Mötesförsäkringen betalas av förbundet och behöver inte tecknas av den enskilde medlemmen.
OBS! Om du bockar ur rutan "Tillåter tredjepartsprodukter" kommer du inte att erbjudas kostnadsfria förmåner, exempelvis förbundets medlemsförsäkring, som är gratis i tre månader för nya medlemmar.

Du är varmt välkommen till gemenskapen i SPF Seniorerna Bollnäs

 

 

 

 


Klicka här för information om SPF Seniorernas hantering av personuppgifter
Närmaste förening föreslås via ditt postnummer
 
 
Årlig medlemsavgift: 280kr
Ingen förening matchade på ditt postnummer