Hälsning från styrelsemedlem i SPF Bollnäs

Ledamot Marianne Qvarnström
 


 
Hej på er alla SPF:are i Bollnäs.      2022-10-17
 
Så är vi åter inne i en ny årstid. Tycker det är en ynnest att få bo i ett land där vi har fyra så tydliga årstider, alla med sin charm.
Efter en promenad runt Vågen är det bara att konstatera att höstens färger är så vackra. Alltid lika trevligt att promenera just där med Bollnäs kyrka i bakgrunden och har man tur kan man även få en pratstund med någon trevlig motionär.
Tycker också mycket om att ta en promenad på Hoberget, finns ett lugn att vara i skogsmiljö. På senaste tiden så har jag dock inte sett så mycket av den vackra skogen då det gäller att titta var jag sätter fötterna. Har väl förstås inte hänt er, men jag har en förmåga att snubbla lite då och då och i vår ålder kan ju det få oanade konsekvenser.
När man är mitt uppe i livet tror man alltid att det ska vara så och att inget ska förändras men oj vad fel man har. Som pensionärer lever vi mer i nuet, men precis som årstiderna har alla åldrar sin charm.
Tyvärr blir ibland nätterna långa eftersom John Blund lyser med sin frånvaro och krämpor och/eller tankar om mina nära och kära gör sig påminda, men det kanske bara gäller mig! Då är det tur att man är pensionär och kan krama kudden lite längre nästföljande morgon.
 
Nu känner jag att jag börjar bli lite smågnällig och innan det riktigt går överstyr ska jag ta mig en promenad, och den här gången tar jag med mig stavarna.
 
Vi ses den 26 oktober på Församlingshemmet. Ska bli riktigt kul och spännande med modevisning.
 
Ta hand om er och ta en promenad då och då, frisk luft motverkar mycket!
 
Marianne Qvarnström