Hälsning från en styrelsemedlem

Nu sänder Karin Skogh en hälsning till alla medlemmar i vår förening!

  • Kerstin Sundberg Melin

Hej alla SPF:are med flera (hoppas jag) i sköna maj.

Sköna maj har hittills inte varit så skön med de kalla vindarna från nordväst. 
Nu ser vi fram emot SPF:s Folkhälsovecka 16-20 maj, som genomförs i hela Sverige.
I Bollnäs har vi ordnat med 2 st aktiviteter. På tisdagen den 17 maj mellan kl. 14-16 träffas vi på Långnäs och provar på att kasta det större klotet så nära det lilla klotet som möjligt. Det är detta som heter boule. Under proffsig ledning av Yngve Lindgren med flera.
På fredagen den 20 maj är det dags att sammanstråla igen. Då på bangolfen vid Karlslundsbadet.Tid : 10-12.Även där kommer en person från klubben att presentera ”hur det går till”.
Tag gärna med Er eget fika vid dessa tillfällena.
Gå gärna in på förbundets hemsida: spfseniorerna.se/folkhalsovecka och hämta formulär för att anmäla hur långt Ni har gått under dessa dagar.
Fina priser kan man vinna. Under hela Folkhälsoveckan kommer föreläsningar att sändas från förbundets hemsida. Mycket bra beskrivet hur man går tillväga finns där. Nog skrivet om vad som komma skall under vecka 20.
Vecka 20 innebär också för egen del att Gympagruppen på Oden har sin avslutning och likaså att Vattengympan på Karlslund avslutas. Sen gäller det att röra sig på med annat. Jag kan ju mylla lite bland grönsaksplantorna i min pallkrage. Mycket bra motion, eller hur?
Glad sommar önskar jag Er alla, som läser mitt inlägg här. Många av oss ses ju även i nästa vecka den 25 maj på vår bussutflykt till vackra Dalarna.

Bollnäs 2022 05 16
Karin Skogh