Hälsning från styrelsen

En hälsning från  Peter Nyman

Hälsning från styrelsen
Här kommer en liten hälsning från en styrelsemedlem. I en tid av mörker, ovisshet och krig i Europa är det lätt att känna sig ledsen och modstulen. Vi blir översköljda av krigsskildringar i alla mediekanaler. Det kan bara konstateras att krig är fruktansvärt och kommer alltid att betyda att människor får lida.
Vi inbjuder till en träff den 21 i denna månad.  Det är Pecke Abrahamsson som på ett underhållande sätt berättar om hur vi ska undvika att bli lurade. En mycket bra och nyttig information som jag tror att vi alla behöver ha. Jag kan varmt rekommendera den samlingen, anmäl er till Birgit tfn 070-299 88 33.

Jag vill också påminna om en bussresa den 25 maj. Färden går till Mora, Nusnäs och Leksand. Du kan läsa om resan på vår hemsida. Det är som bekant begränsat antal platser i bussen, därför blir det "först till kvarn" vad gäller anmälan.

Du behöver lämna tel.nr, adress och mailadress (om du har)  när du anmäler dig till Birgit 070-299 88 33 . Lönns Buss kommer sedan att fakturera dig veckorna före resan.
Vi ser fram mot våren och hälsar er välkomna till våra samlingar och aktiviteter.
Jag slutar min hälsning med en påminnelse om att du erbjuds att vaccinera dig vid vårt nästa möte 21/3.  Du som är 80+ kan få fjärde sprutan och du som inte tagit mer än två sprutor kan få tredje sprutan.
Var rädd om dig!
Hälsar
Peter Nyman, styrelseledamot