Traditionsenlig bridgedag på Bolåsa, 6 -7 februari 2024

Vi har under två år spelat bridge en hel dag med avbrott för kaffe och något matnyttigt. Eftersom fler och fler spelar bridge i Vintergäcken så har vi beslutat att utöka evenemanget till två dagar så alla har möjlighet att delta.
- Läs mer nedan

Traditionsenlig bridgedag på Bolåsa, 6 -7 februari 2024

 

"En fördel med bridge är att man kan lära sig spelets grunder på några timmar medan det tar ett liv att lära sig bemästra det".                                 Julian Pottage

Vi har under två år spelat bridge en hel dag med avbrott för kaffe och något matnyttigt. Eftersom fler och fler spelar bridge i Vintergäcken så har vi beslutat att utöka evenemanget till två dagar så alla har möjlighet att delta.

Vi åker med buss 601 kl 09.05 från Mölnlycketerminalen bägge dagarna till Bolåsa. Där startar vi med kaffe och fralla. Under kaffet lottar vi paren bland dagens deltagare

Tisdag

- Vi startar med att spela 18 brickor direkt efter kaffet. Efter lunch lottas nya lag och vi spelar ytterligare 18 brickor. Räkna med att dagen tar minst 8 timmar.

Onsdag

- Vi spelar 26 brickor under dagen. Vid halvlek tar vi paus för lunch. Räkna med att dagen tar drygt 6 timmar.

Ni som tror er bemästra spelet kommer företrädesvis på tisdagen. Vill du spela bägge dagarna är det möjligt i mån av plats. Deltagarantalet begränsas av antalet jämna lag/bord. Maxantalet per dag är 32, åtta bord.

För att vi ska bereda plats till så många som möjligt, vill vi att ni vid anmälan anger dag och reservdag. Vill du spela bägge dagarna ange det också.

Dagen avslutas med kaffe. Under kaffet kommer officiell redovisning av resultatet och vinnande par att presenteras. Eventuellt kommer vi kunna presentera den optimala lösningen för en av givarna.

Bussen tar oss sedan hem igen när ni vill.

Vi kommer spela enligt Nordisk Standard och förutsätter genomgången grundkurs i Bridge, t.ex. Trappan.

Avresa: 6 och/eller 7 februari med buss 601, framme 09.22 (OBS. tidtabellen kan komma ändras 2024)

Återkomst:  under eftermiddagen med buss😊

Kostnad: 380:- (inkl. måltider med måltidsdryck enligt programmet samt lokalhyra). Anders på Bolåsa serverar oss gärna alternativa måltidsdrycker.

Anmäl dig till:  Weine Samuelsson, 073 338 06 77, weine.samuelsson@gmail.com. Uppge ditt namn och telefonnummer/mailadress samt vilken/vilka dagar du vill spela. Har du frågor kan du också vända dig till Anders Hultin. 0705 373347, anders.b.hultin@gmail.com

Sista anmälningsdag: 29 jan 2024. Begränsat antal, max 32 pers per dag, ”Först till kvarn” gäller.

Betalning: Bg 777-9143 alt. Swish 1235529599. Senast 29 jan    Ange: Bridge

Avanmälan som inkommer mindre än en vecka före avfärd återbetalas ej, om inte platsen kan fyllas av annan resenär.

Inbjudan som PDF 

Inlägg 2023-10-16: Bengt G Bengtsson, 0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com 

Är du nyfiken på våra övriga "Huvudnyheter" (bildspelet) och "Senaste Nytt"? Klicka här!