Härryda kommun: Anhörigstöd, Må-bra-dag, tisdag 23 augusti, Finnsjögården i Mölnlycke

Anhörigstödet är till för att underlätta för dig som stödjer, hjälper eller vårdar en person i din närhet som är långvarigt sjuk, äldre eller har en funktionsnedsättning. Din närstående kan vara en familjemedlem, släkting, granne eller vän. Du inbjuds till en Må-bra-dag, tisdag 23 augusti kl. 9.00 – ca 15.00, Finnsjögården i Mölnlycke. Läs mer nedan.

Må-bra-dag
Tisdag 23 augusti kl. 9.00 – ca 15.00, Finnsjögården i Mölnlycke

Dagen spenderas på tillsammans med andra anhöriga och kommer innehålla olika aktiviteter med fokus på välmående för kropp och själ. Bland annat besöker Kina Nyman, som är yoga- och mindfulnessinstruktör. Hon kommer att prata om mindfulness och självmedkänsla och därefter tar hon oss med på en promenad där vi vandrar tillsammans i sakta mak kring kursgården och stannar till då och då och upplever omgivningen med alla våra sinnen.
Må-bra-dagen är kostnadsfri och det finns ett begränsat antal platser. Vi bjuder på frukost, lunch och eftermiddagsfika.

Varmt välkommen med din anmälan!

Anmälan: Senast 11 augusti till Sara 031-724 88 02 sara.bexonpolder@harryda.se eller Marie 031-724 65 46 marie.lowenberg@harryda.se

Länk till Härryda kommun, Anhörigstöd

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )