2021-09-16 Årsmöte med underhållning av Robin Rösehag och Woichiec Gluch

Delad glädje är dubbel glädje. Hur mycket glädje blir det då om man delar den med över 80 personer? För första gången på 19 månader kunde vi ses i detta format. Dessutom gladdes vi av ett par rutinerade entertainers. Glatt, men seriöst, blev det också när förhandlingarna klarades av.

  • Pianisten Woichiec Gluch och musikalartisten Robin Rösehag avtackades med blommor.

Coronarestriktioner

Fortfarande gäller coronarestiktioner för möten inomhus. Barbro Månsson och Mildred Wickström skötte coronaplacering och röstlängd på en och samma gång.

             

 

För första gången på 19 månader kunde vi ses inomhus i större skala, till allas glädje.

Underhållning

Entertainern Robin Rösehag är musikalartist och medverkar för närvarande i musikalen ”The Sound of Music” på Lisebergsteatern. Han har också ett förflutet vid Wendelsbergs Folkhögskola. Under sin utbildning på Balettakademien i Göteborg hade han glädjen att få musicera med pianisten Woichiec Gluch. Nu möttes de igen och glädje uppstod.

Jag tror att alla instämmer med Gunilla Rydgren:

"Dagens underhållning på månadsmötet sprudlade av energi och glädje. Robin Rösehag framförde en blandning av gamla slagdängor och fina sångpärlor ackompanjerad av Woichiec Gluch på keyboard. Robins smittande sätt fick publiken att sjunga med i de välkända texterna. Vi lämnade mötet med ett stort leende".

Gunilla

Årsmötesförhandlingar

                         

Håkan Söderström lotsade oss snabbt och lätt genom alla paragrafer. Men också genom den vemodiga parentationen.

Övriga detaljer i årsmötesförhandlingarna framgår av PROTOKOLLET. Detta kommer att läggas in HÄR, när det är vederbörligen reviderat.

Britt-Marie Boisen verkade som sekreterare för mötet. Hon tilldelades också ett diplom för flera års arbete som fuktionär.

             

 

Brita Nylund var både lycklig vinnare i lotteriet och belönad med diplom och standar för mångåriga insatser som funktionär.

                   

 

I övrigt avtackades också funktionärer som "avslutat sin tjänst" med en bukett.

Programkommittén, välkomstgruppen och värdkommittén skall också ha ett stort tack för arrangemanget. 

Handlingar och inbjudan till årsmötet framgår av "Kallelse till årsmöte 2021"

Bild och text: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )