Stockholmsresa den 14-16 mars 2022, INSTÄLLD

Resekommittén erbjuder chansen att följa med på en Stockholmsresa. Vi får se centrala Stockholm, Gamla stan, Saltsjöbaden, Solsidan och fashionabla skärgårdssamhällen mm. Tid för museibesök, gemensamma middagar och kvalificerad guidning. Läs mer nedan.

Tyvärr sätter Covidrestriktionerna ett streck även för denna resa

 

STOCKHOLM 14-16 mars 2022

Beskrivning: ReseSkaparna och Vintergäcken har tillsammans tagit fram en tredagarsresa till vår huvudstad. SJ tar oss till staden där en auktoriserad guide väntar. Guiden är en fiolspelande operasångare och följer med oss alla dagarna. Dag ett håller vi till i de centrala delarna. Dag två är fri t.ex. för museibesök. Om flera vill besöka samma museum går vi i grupp. Dagen avslutas med guiden i Gamla Stan och med gemensam middag. Dag tre tar vi bussen på en ”panoramatur” runt Saltsjöbaden, Solsidan och fashionabla skärgårdssamhällen. Fler detaljer framgår av bifogad beskrivning där måltider, pris m.m. framgår. Det mesta ingår i priset där kvalitén har varit avgörande vid olika val.

Avresa: 14 mars kl 8:24 från Göteborgs Central

Återkomst: 16 mars kl 20:05 till Göteborgs Central

Kostnad: 6690 kr Se bifogad beskrivning för vad som ingår. PDF.

Anmäl dig till:  Gunilla Rydgren mail: gunilla.m.rydgren@gmail.com tel: 070-436 01 30   Uppge namn och telefonnummer/mailadress.

Sista anmälningsdag:  21 januari, Begränsat antal, ”först till kvarn”

Betalning: Separat inbetalning skickas från ReseSkaparna

Frågor kan ställas till Anders Hultin, anders.b.hultin@gmail.com

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )