Mamma Mia på Tyrol den 3-4 november

Först kom musikalen, sedan kom filmen och nu börjar partyt! Där vi kommer in i handlingen väntar ingen musikal eller teater, utan istället kliver vi rakt in i en Mamma Mia-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Följ med till Stockholm med Rolfs Flyg & Buss. ANMÄLAN SENAST DEN 30 JULI! Men snabba på att anmäla, endast 20 platser tillgängliga.

Med 

Till Stockolm den 3-4 november.

Vi tar vid där filmen och musikalen slutar och Mamma Mia the Party börjar. Vi bjuds på en magisk helkväll i flera akter med sång och dans blandat med våghalsiga luftfärder, grekiska gudar och flirtiga servitörer. Resten är upp till oss, för ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på vart ABBA:s låtar tar oss! Men en sak är säker – räkna med en riktig summer night city. På Nikos taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid! Medverkande: Anki Albertsson, Sussie Eriksson, Michalis Koutsogiannakis, Patrik Hont med flera.

Program

Lördag den 3 november. Mölnlycke – Stockholm

Vi reser österut via Borås och vackra Vätterleden upp till Stockholm. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Park Inn i moderna Hammarby sjöstad nära Hammarbybacken. Vi får en stunds fri tid innan det är dags att med vår buss åka till Gröna Lund och restaurang Tyrol där en läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Föreställningen börjar 19.30 och beräknas pågå till cirka 23.30. Efter föreställningen möter vi vår buss för gemensam färd till hotellet.

Söndag den 4 november. Stockholm – Mölnlycke

Efter frukost tar vi plats i bussen för en tur ner till Slottsbacken och Gamla stan. Här har vi egen tid till cirka 13.30 då vi beger oss hemåt. Vi når Mölnlycke under kvällen.

Kostnad

2 875:-. Ingår: Buss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · biljett till föreställningen inkl. trerätters medelhavsbuffé (dryck tillkommer) · reseledare

Tillägg: Enkelrum från 325:-

Speciellt: Under middagen på Tyrol blir vi placerade vid bordsplatser.

Anmälan

Senast den 30 juli till Jan-Erik Johansson, johansson.janerik@gmail.com eller 0705-68 26 30

Men vänta inte för länge med anmälan, då endast 20 platser står till buds.

Rolfs Flyg & Buss, hemsida