MISSA INTE: Månadsmöte 10 januari kl. 15.30 i Kulturhuset

På månadsmötet får vi träffa sopranen Negar Zarassi och pianisten Lowe Pettersson i en personlig och emotionell konsert , "Sångglädje". Tyvärr kan vi inte servera kaffe, så den kaffesugne får fixa detta på egen hand före mötet. Avgift 40 kr. Ta gärna med en eller flera vänner. Medlemskap i SPF inte nödvändigt.

"Sångglädje"

I programmet "Sångglädje" får vi möta sopranen Negar Zarassi och pianisten Lowe Pettersson i en personlig och emotionell konsert med stor musikalisk variation: opera, musikal, visor och jazz!

           

Negar Zarassi, med en varm och expressiv röst, är en sångerska som når sin publik oavsett sammanhang. Hennes glädjesprudlande personlighet smittar av sig på de som träffar henne och att hon älskar att sjunga är det ingen som kan tvivla på! Hon har varit engagerad som solist på Malmö Opera och anlitas flitigt som konsertsångerska runt om i Sverige.

         

Lowe Pettersson är en av Västsveriges bästa ackompanjatörer, mycket uppskattad av sina kollegor för sin mjuka följsamhet och musikalitet. Hans spel är elegant och uttrycksfullt och han rör sig med lätthet mellan olika genrer. En mycket omtyckt pianist av sin publik och även omtyckt av artister som Birgitta Ulfsson, Stina Ekblad och Mats Persson.

Missa inte detta tillfälle att lyssna till härlig "Sångglädje".