Temadag framtidsfullmakt

SPF-distriktet inbjuder till temadag om framtidsfullmakt 16/4

Alla intresserade inbjudna till temadagen om framtidsfullmakt tisdagen den 16 april 2024 i Ronneby. Sista anmälningsdag 10 april till anithafredriksson@gmail.com   Läs mer och se inbjudan på distriktet.

Tänk på detta innan det är för sent! Vem hjälper dig ta hand om dina räkningar, kontakter med myndigheter, din lägenhet eller hus mm. den dag du inte kan själv? Vad får du göra som anhörig/vän till någon som inte själv kan göra det längre? Framtidsfullmakt måste skrivas medan personen i fråga är frisk och inte har drabbats av t. ex demens eller andra sjukdomar. Därför är det viktigt att tänka efter nu och handla så det kommer att fungera om/när det behövs.

Med framtidsfullmakt är det du själv som bestämmer vad hen får göra åt dig. Du kan skriva in mer än ett namn i fullmakten och i vilken ordning så att flera personer kan ta över om/när det behövs. Det är ett juridiskt dokument som ska upprättas och bevittnas på ett korrekt sätt.

KOM och bli informerad innan det är för sent! Alla SPF-medlemmar välkomna!

Om du vill, kan du anmäla dig SENAST 9/4 till morrum@spfseniorerna.se så samordnar vi anmälningarna från SPF Seniorerna Mörrum och likaså ev. möjligheter till samåkning.

Vill du läsa mer finns det en hel del på webben inklusive de som erbjuder formulär mot betalning. Sparbanken i Karlshamn erbjuder information, se Framtidsfullmakt

VÄLKOMMEN!