Välkommen till SPF Seniorerna Österfärnebo

    Mattcurling i Bygdegården, Måndagar kl 13.00 från den 8/1 Välkommen att prova Du också!

    Litteraturcirkelns nästa träff är på biblioteket, torsdag 1 mars kl. 13.30 Vi skall läsa och diskutera Elena Ferrantes “Min fantastiska väninna”. Nya deltagare välkomna!

    Dags för årsmöte Välkomna! Klicka på rubriken Årsmöte för att se handlingarna

SPF Seniorerna på SVT Opinion om äldres psykiska ohälsa

SPF Seniorerna tillsammans med professorerna Ingmar Skoog och Margda Waern om behovet av en nationell satsning på äldres psykiska ohälsa

SPF Seniorerna kritiserar kommande LSS-utredning

Regeringens utredare i den kommande LSS-utredningen föreslår bland annat att äldre över åttio år inte ska ha rätt till personlig assistans. SPF Seniorernas förbundsordförande Eva Eriksson är starkt kritisk till förslaget:

Grattis Christina Rogestam!

I går tilldelades Christina Rogestam, tidigare förbundsordförande för SPF Seniorerna, utmärkelsen som Årets Maktmappie 2017 vid mappiegalan på Konserthuset i Stockholm.

  • Övrigt
  • 2018-02-19T09:01:23.0000000

Så minskar vi fallolyckorna bland äldre

Fallskador hos äldre är ett av sjukvårdens stora och mest försummade problem, som i dag kräver över 80% av alla sjukhusdagar för olycksfall. Nu krävs lagstiftning för att komma till rätta med problemet, skriver Gösta Bucht, sakkunnig inom vård- och omsorg på SPF Seniorerna tillsammans med Barbro Westerholm (L) och Olle Svensson på News55.

Nyheter från Gästriklandsdistriktet

Föreningsaktiviteter

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser