Välkommen till SPF Seniorerna Österfärnebo Nytt program för våren 2018 inlagt under rubriken Program

    Mattcurlingen i Bygdegården avslutad för säsongen Nu börjar boulespelet, med start på torsdag 3/5 kl 13,00 i Österbor och på måndagar vid Lingonguppet 13.

Bussresa

Information till de anmälda till bussresan den 28 juni 2018 Läs mer

Gå för världens barn

SPFare! SPFs kampanj: “Gå för Världens Barn” är nu avslutad. Alla som någon gång under maj månad motionerat en eller flera halvtimmar och betalt 50 kronor till SPF Seniorernas bankgiro, 5959-0182, avsett för Världens Barn, ombeds att rapportera detta så snart som möjligt, så Ni kommer med i statistiken. Vi tävlar med andra SPF-föreningar om hur stor procent av våra medlemmar som deltagit. Inga blanketter behöver fyllas i, utan ring till: Ann-Mari, 30126 eller Elisabeth, 20140 eller maila: b.am.andersson@hos.sandnet.se eller elisabeth48.johansson@gmail.com Hälsar Alvar

Lite motion har stor betydelse för hälsan

Ny Seniorpodd ute nu: Fysisk aktivitet minskar risken för inflammationer. Och man behöver inte bli vare sig svett eller andfådd. Det viktigaste är att man rör på sig och inte blir stillasittande.

”Sluta lappa – se över hela pensionssystemet”

SVT Opinion: SPF Seniorerna tillsammans med SKPF, RPG och PRO: "Ett allmänt pensionssystem ska leverera ekonomisk trygghet och förutsägbarhet för dagens och morgondagens pensionärer. Vi förespråkar därför en total översyn av pensionssystemet för att komma tillrätta med dagens brister i systemet"

Dålig representation av seniorer i riksdagen och på valbar plats

Eva Eriksson intervjuas i Dagens Nyheter om den viktiga frågan för förbundet att det finns en god seniorrepresentation i våra folkvalda församlingar.

Vacker silvertrana till guldmedaljörerna i årets förbundsmästerskap i bordtennis

Årets förbundsmästerskap i bordtennis ägde rum den 16-17 maj i Falköping. SPF Seniorerna Falköping och IFK Falköping Bordtennisklubb arrangerade mästerskapet tillsammans.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Gästriklandsdistriktet

Föreningsaktiviteter

Hjärnkoll

Påminnelse om golf

Matpatrull

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser