Julfesten

SPF Pärlans Julfest på Forum


SPF Seniorerna Pärlan Vindelns julfest blev en synnerligen välbesökt tillställning. 170 personer samlades på Forum och det mesta som tillhör julen fanns med på agendan. Maten, musiken, paketen och inte minst den goda stämningen och gemenskapen.
Medverkande musikanter var Carl-Axel Åsell, Lennart Stensson, Leif Frisk och Gunnar Järvholm i det legendariska Umeå-bandet Birch Town Singers.
Efter att besökarna tagit plats vid de dukade borden, hälsade ordförande Kenth
Ärletun välkommen och riktade sig speciellt till alla nya medlemmar. Därefter bjöds gästerna att ta för sig av julbuffén.
Till Burch Town Singers julmusik ringlade köerna smidigt förbi serveringsborden och snart hade alla fyllt sina tallrikar. Förplägnaden och servicen berömdes.
Traditionsenligt serverades därefter kaffe och pepparkaka.
Underhållningen fortsatte och Leif Frisk sjöng Cornelis Veronica och därefter Fred Åkerströms paradnummer Jag ger dig min morgon. Hela bandet tog vid och bjöd på en rad kända melodier och avslutade med Där björkarna susa.
Efter diverse information var det så dags för dragning i lotteriet. Förutom förnämliga högsta vinster skänkta av ortens livsmedelsaffärer, var vinstbordet fyllt av en mängd paket, vilket gav extra spänning åt dragningen.
Avslutningsvis tackade ordförande besökarna, musikerna och övriga som bidragit till denna lyckade julfest.

 

   Till bildgalleri                                             Text o foto : Ulla Flumé