Referat från Pärlans månadsmöte 220308

SPF Seniorerna Pärlan Vindeln inbjöd nyligen till möte på Forum. Besökarna nöjda och glada över att det åter är möjligt att samlas slog sig ner vid de dukade borden. Ordförande Kenth Ärletun hälsade välkommen.

För underhållningen svarade Hörnells, Bosse och sonen Daniel, spelglada herrar från Umeå.

De inledde med I love Corina, Stuipd Cupid och Vikingarnas För dina blåa ögons skull. Därefter följde en rad populära dansbandslåtar som Stephenie, Är du min älskling än och Leende guldbruna ögon där även publiken deltog i sången.

Med sköna sångröster till ackompanjemang av keyboard och gitarr bjöd de på en härlig musikupplevelse. Deras lättsamma samspråk mellan varandra och med publiken bidrog till den goda stämningen.

I pausen serverades kaffe och semla. Ordförande tog tillfället i akt att hälsa de nya medlemmarna välkomna till föreningen. Tillsammans med Mona-Lisa Gunnarsson informerade de om kommande aktiviteter.

Musikanterna tog åter plats på scenen. Bland andra Streaplers Till min kära och Flamingokvintettens Varför ska man älska den man ändå aldrig får, framfördes. Ett mycket uppskattat uppträdande led mot sitt slut. Sista låten blev Christer Sjögrens Livet har varit gott mot mig. Publiken tackade med stående ovationer.

Efter dragningen i lotteriet tackade Kenth alla för en trivsam sammankomst.

Mötet avslutades med en tyst minut för Ukraina.

Drygt 100 personer närvarade.