Inbjudan till olika aktiviteter

Uppdaterades: 02 juni 2020

Tävlingar och andra aktiviteter och våren 2020

Panterboulen är inte inställd

Efter Folkhälsomyndighetens något förtydligade anvisningar om att kunna vara ute hälsar arrangörerna av årets Panterboule följande:

Hej alla glada boulespelare!

Nu när folkhälsomyndigheten har sagt att vi 70+ bör vistas ute så mycket vi kan och till och med kan få spela boule är det läge att börja igen med vissa aktiviteter under iakttagande av alla försiktighetsmått förstås. Ulf Jansson från PRO Gottsunda som håller i Panterboulen har tagit fram en instruktion som vi kan använda för att återuppta spelandet i augusti, vecka 32. Närmare information framgår av bilagan.
Alla ni som anmält era lag och vill spela i sommar hör av er snarast till Ulf Jansson!

(Mera information finns lite längre ner på denna sida) 

Inställda Bouletävlingar
Coronapandemin ställer till det även för våra bouleaktiviteter. Friskvårdskommittén meddelar att följande tävlingar är inställda:

Kamratträffen i Örsundsbro 11 juni

Distriktsmästerskap i boule 7 juli i Örundsbro

Öregrundskulan 13 juli i Öregrund

Boulens dag 8 september i Björklinge

 

Hjärnkoll 2020
Finalen är klar och vinnarlaget presenteras här.

Årets Friskvårdskalender
Friskvårdskommittén presenterar alla kända aktiviteter i ett samlingsdokument, Friskvårdkalendern, som du nu kan ta del av. Klicka här:

Panterboule
PRO Vaksala-Danmark bjuder in till årets panterboule. Som vanligt brukar tävlingen vara öppen även för SPF-lag som vill delta. Läs inbjudan  här.

Anmälningsblanketten finns i två versioner, dels ett dokument som kan skrivas ut, fyllas i och skickas (klicka här) eller i form av ett dokunemt som kan fyllas i på datorn och skickas som e-postbilaga (klicka här)

Prova på-resa med Viking Line våren 2020
Resan är inställd och kommer att genomföras under hösten. Datum meddela senare.

Eckerö Linjen Senior Cup
Eckerö-Linjen och Samspel Uppland (SPF, PRO och SKPF) inbjuder till vårens intressanta tävligar och aktiviteter på Eckerö (Åland). Presentation och anmälningsblankett finns här.

Publicerades: 26 december 2016 Uppdaterades: 02 juni 2020