Kursprogram ht 2020

Uppdaterades: 21 oktober 2020

Kursprogrammet för höstterminen 2020,som fastställdes av styrelsemötet 2020-06-11, är på grund av corona-restriktionerna, inställt. Men nya, digitala kurser kan tillkomma efter hand. De annonseras nedan.

Kurserna under hösten 2020 är enligt beslut i distriktsstyrelsen den 20 augusti inställda på grund av Folkhälsomyndighetens restriktioner under hösten.
Det kan emellertid tillkomma kurser, vilka kan genomföras helt digitalt och i så fall kommer dessa att annonseras efter hand på denna sida.

Extra kurs i att använda Teams för digitala möten.
Vi vill påminna föreningarna att det finns bra möjligheter att ordna kurser och aktiviteter digitalt med hjälp av bl.a. plattformen Teams. Kontakta studiekommittén eller Studieförbundet Vuxenskolan, Susan Gallone direkt för att få hjälp att komma igång.

Nya digitala kurser!

SPF Seniorerna Förbundet inbjuder till digitala kurser löpande under året. Just nu är nedanstående kurs aktuell. Läs mer nedan!

Tuffa krav, starka röster och så engagerade seniorer!
SPF Seniorernas intressepolitiska kurs: Seniorer mittemellan två val

I höst är vi precis mittemellan två val. Förra valet till kommuner, regioner och riksdagen var 2018. Nästa allmänna val sker i september 2022. Nu bjuder vi in till seminariet Seniorer mittemellan två val för att tillsammans arbeta för att förbättra äldres levnadsvillkor och delta i samhällsdebatten.

Läs hela inbjudan, klicka på denna länkMed vänlig hälsning
SPF distriktets studiekommitté genom
Hans-Ivar Byberg

Publicerades: 26 december 2016 Uppdaterades: 21 oktober 2020