Händelser vecka 19-20

En liten kommentar om vädret. Under den senaste 10-dagarsperioden har vi haft både snöslask och högsommarvärme. Konstigt att vädret kan skifta så på en kort period. Så här års längtar vi väl ändå mest efter värmen. Björkarna har iallafall redan tagit vår och grönskar, liksom många av våra vårblommor.

Först vill vi ge en chans att boka in sig för resan till Nynäs Slott och Öster Malma. Anmälningstiden gick ut den 3 maj men du kan boka dig t o m i morgon den 6 maj. Läs mer här!

Anmälningstiden till Öregrund och Gräsö går ut den 7 juni men vänta inte till sista stund att anmäla dig för då kan resan vara fullbokad. Läs mer här!

Nästa vecka har vi inget program på 10:an, men onsdag den 15/5 kommer Björn Hemstad tillbaka, denna gång med programmet ”Vår tid med Elvis”.
Förra gången han var hos oss gjorde han stor succé och många av er medlemmar önskade att han skulle komma tillbaka med nytt program. Läs mer här!

Vi vill också påminna om Hälsoveckan den 20–24 maj. Se program. Hoppas vi blir många i år. Förra året kom det inta så många som vi hade hoppats på. Se bifogat program.

Måndagsgymnastiken och Yvonnes fredagar har tagit sommarlov och återkommer till hösten. Ni får meddelande om datum senare.

Nästa vecka har även boulen tagit ledigt, men kommer att fortsätta som vanligt veckan därpå.

Så har vi en tillkommande programpunkt! Den 3 november har vi lyckats få tag till ett begränsat antal platser till konsert i Nyköping ”Unplugged 2.0 med Peter, Bruno, Matilda med Petra Wahlgren". Vi vill redan nu hinta om konserten även om anmälningstiden går ut först den 26 augusti.

Vi räknar med att biljetterna går åt som smör i solsken, så vänta inte! Du kan redan nu anmäla dig men under tiden 9 – 14 maj är Ann-Britt på resande fot och då gör vi ett uppehåll med att ta emot anmälningar. Se bifogat program.

Ha det så bra och välkomna till våra aktiviteter!

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan