Höstupptakt

29 augusti

  • Erik Gruvebäck
  • Erik Gruvebäck

Höstupptakt 29 augusti på Gotthards restaurang

SPF Seniorerna Vreta kloster har haft höstupptakt på Gotthards restaurang den 29 augusti.
Christer Vindeby hälsade 115 medlemmar välkomna till höstfesten och till höstterminens kommande aktiviteter. Därefter följde information om höstens program, studie-och friskvårdsaktiviteter samt höstens resor. Reseplaneringen för 2019 presenterades också, så det finns mycket trevligt att se fram emot.

Eva Davidsson efterlyste cirkelledare av olika slag. Det finns önskemål om "mer av allt som redan pågår" så cirkelledare behövs till språkcirklar, bokcirklar, slöjd och hantverk mm. Ta gärna kontakt med Eva Davidsson på telefon 072-742 20 12.

Efter informationen var det dags för en mycket välsmakande buffé. När vi avnjutit buffé och kaffe var det dags för kvällens gästartist Erik Gruvebäck. Han tolkade i ord och ton Ted och Kenneth Gärdestads gedigna musikskatt under rubriken "Himlen är oskyldigt blå". Erik Gruvebäck är präst i Valdemarsvik och bröderna Gärdestads musik passar även in i kyrkliga sammanhang. Vi njöt av hans vackra sångröst och vi fick också möjlighet att sjunga med i många av de kända sångerna.
Kvällen avslutades med att presentera vinnarna i månadslotteriet. Det var också många glada och nöjda vinnare i dagens lotteri.

Vi tackar Gotthards Restaurang och alla som bidragit till en mycket trevlig kväll.

Wivi-Anne Tjäder