Sökes

SPF-seniorerna i Nässjö är en stor förening med drygt 1000 medlemmar.

Uppföljning Golfen sommaren

25 seniorer hade kommit till starten av SPF-Golfen som spelades den 7 maj, Här finns resultaten från 7 maj, 21 maj, 4 juni, 18 juni, 2 juli, 16 juli på Nässjö Golfklubbs fina bana.

ENSAMHETEN

När det gäller ensamhet så skiljer vi på ”frivillig ensamhet” och ”ofrivillig ensamhet”

Vi är nu på facebook

SPF seniorerna i Nässjö finns nu på Facebook för att vi skall kunna Kommunicera med medlemmarna på ett snabbt sätt. Facebook adressen är SPFseniorerna Nässjö

SPF Seniorerna tar ställning mot undernäring

Undernäring är ett stort folkhälsoproblem som nästan ingen talar om. Så många som 400 000 svenskar ligger i riskzonen för att drabbas. Därför går SPF Seniorerna nu samman med Nutritionsnätverket i kampanjen ”Nolltolerans mot undernäring”. Kampanjen bygger på en ny rapport som kartlagt problemen.

Seminarium: Seniorerna flyttar in

SPF Seniorernas seminarium i Almedalen om hur vill seniorerna själva bo och hur kan kommun och byggföretag samarbeta för att tillgodose seniorers behov?

Höjd pensionsavgift måste komma både dagens och framtidens pensionärer till del

Många års låga pensionsavsättningar har drabbat breda grupper pensionärer som idag lever på marginalen. Därför måste en höjning av pensionsavgiften komma både dagens och framtidens pensionärer till del

Gemensam kravlista till Sveriges politiker

Sveriges fyra största pensionärsorganisationer PRO, RPG, SKPF Pensionärerna och SPF Seniorerna, presenterar i dag, den 4 juli 2018, en gemensam kravlista till Sveriges politiker. Det handlar om sex krav som vi står enade bakom. Tillsammans representerar vi cirka 800 000 medlemmar.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Jönköpingsdistriktet

Kurs för nya styrelseledamöter

Distriktsnytt nr 1 2018

DM i Bowling 2018

Golf sommaren 2018

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser