Sökes

SPF-seniorerna i Nässjö är en stor förening med drygt 1000 medlemmar.

Uppföljning Golfen sommaren

25 seniorer hade kommit till starten av SPF-Golfen som spelades den 7 maj, Här finns resultaten från 7 maj, 21 maj, 4 juni, 18 juni, 2 juli, 16 juli, 30 juli, 13 augusti, 27 augusti. 10 september på Nässjö Golfklubbs fina bana.

ENSAMHETEN

När det gäller ensamhet så skiljer vi på ”frivillig ensamhet” och ”ofrivillig ensamhet”

Vi är nu på facebook

SPF seniorerna i Nässjö finns nu på Facebook för att vi skall kunna Kommunicera med medlemmarna på ett snabbt sätt. Facebook adressen är SPFseniorerna Nässjö

Polisen varnar för telefonbedrägerier

BankID, bankdosa och dina koder är personliga värdehandlingar som du inte ska använda på uppmaning av någon som kontaktar dig. De är nycklar till dina pengar.

SPF Seniorerna och Skattebetalarna i SvD Näringsliv: ”Flyttskatterna behöver sänkas kraftigt”

Äldre har mot sin vilja blivit en stor bromskloss på bostadsmarknaden eftersom de förlorar så mycket på att flytta att de helt enkelt inte har råd att göra det. Samtidigt tränger de yngre hushållen ihop sig på för liten boyta, skriver Eva Eriksson, förbundsordförande för SPF Seniorerna, och Christian Ekström, vd för Skattebetalarna.

Expressen rapporterar om SPF Seniorerna och Skattebetalarnas nya rapport om flyttskatter

Ta del av Expressens rapportering om hur flyttskatterna negativt påverkar seniorers bostadssituation och flyttmöjligheter. Här kan du läsa om rapportens innehåll, en krönika om seniorers inlåsning på bostadsmarknaden och en intervju med ett vanligt seniorhushåll i hus.

Ny rapport: Flyttskatterna - låser in seniorer och stänger ute yngre

SPF Seniorerna och Skattebetalarnas förening presenterar idag en ny rapport: "Flyttskatterna - låser in seniorer och stänger ute yngre". Bostadsbrist i 243 av landets 290 kommuner i kombination med att Sverige står inför en betydande befolkningsökning gör det extra viktigt att det befintliga bostadsbeståndet används effektivt. Höga flyttskatter gör att åldersgruppen äldre mot sin vilja blivit en stor bromskloss på bostadsmarknaden.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Jönköpingsdistriktet

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser