Jubileumsresa med Eksmo Buss

Jubileumsresa med Eksmo Buss! Det blir upplevelserika dagar när vi firar 10 år som resebyrå. Vi ska gå på 2 konserter med Europas mest kända symfoniorkestrar.

Jubileumsresa med Eksmo Buss! Det blir upplevelserika dagar när vi firar 10 år som resebyrå. Vi ska gå på 2 konserter med Europas mest kända symfoniorkestrar.

I Berlin spelar Berlinfilharmonikerna under ledning av den venezuelanske dirigenten Gustavo Dudamel. Vi får höra orkestern spela symfoni nr 6 av Gustaf Mahler. 

I stora hallen i Elbphilharmonien, Hamburg spelar Wienfilharmonikerna under ledning av schweizaren Lorenzo Viotti. Här spelas ”Capriccio Espagnol” av Nikolai Rimski-Korsakow, ”Dödens ö”, av Sergej Rachmaninov och Symfoni nr 7 av Antonin Dvorak.

Det blir inte bara musikupplevelser. Mellan konserterna ska vi utforska området kring bergskedjan Harz. Här hittar du Quedlinburg vars gamla kullerstensgator och korsvirkeshus bär ett rikt historiskt arv. Stadens äldre delar är med på Unescos världsarvslista.

Det blir också en tur med det smalspåriga ånglokståget som tar oss till Brocken där vi får en milsvid utsikt över området.

Datum: 14-19 juni 2024 (6 dagar)
Pris: 16 800 kr för del i dubbelrum (enkelrumstillägg 2 050 kr)
Detta ingår:
- Bussresa
- Frukostpension
- Tre gemensamma middagar
- Biljett till Berlinphilharmonikerna 15/6
- Biljett till Wienerphilharmonikerna 18/6
- Guidning med lokalguide i Berlin, Harz och Hamburg
- Tågresa från Drei Annen Hohe till Brocken med veteranånglok
- Minnen för livet!

Hör av dig om du är intresserad så skickar vi över ett fullständigt reseprogram.

Läs mer här!

Välkommen!

info@eksmobuss.se
0736 - 40 10 10