Nyheter

Jubileumsfesten - årets höjdpunkt närmar sig!

Den 29 maj firar vi vår förenings 60 år! Det får du inte missa. Här kommer programmet för Jubileumsfesten med innehåll, hur du anmäler dig, pris mm. Varmt Välkomna till årets höjdpunkt!

Vill du pröva GåFotboll?

Kiviks AIF inbjuder dig att pröva gåfotboll. Det starta den 29 april klockan 10.30 på Solevi idrottsplats. Läs mer i inbjudan nedan.

Du kommer väl till månadsmötet den 24 april!

ÅRETS NYFÖRETAGARE, IDA-FRIDA, från Ravlunda Hantverksbageri, kommer att berätta om sitt framgångsrecept. Hon kommer att ha med sig lite smakprover. Dessutom får vi njuta av tårta från Ravlunda Hantverksbageri och kaffe för endast 50:-/person (ni kommer väl ihåg tårtan vi fick på årsmötet). Det blir som vanligt även information och lotteri. Ingen anmälan i förväg behövs till detta månadsmöte. Vi börjar kl 15.00. Ni är varmt välkomna!

Matinébio i Tomelilla!

Riobiografen i Tomelilla har nu matinéföreställningar varje onsdag. Gäller för alla medlemmar i SPF. Läs mer i bifogat meddelande nedan!

Ett GRATIS erbjudande till medlemmarna i SPF Kivik!

Ett GRATIS erbjudande från Kiviks Hotell Konferens och Spa i samband med vårt 60-årsfirande. Se nedan för mer information!