Jul- och nyårshälsning från styrelsen SPF Seniorerna Gullvivan genom ordförande Lasse Karlsson

Kära medlemmar i SPF Seniorerna Gullvivan Vingåker

Med julens glädje och värme vill jag önska er alla en fröjdefull och fridfull jul! Det är med stor glädje jag tar pennan till papperet för att skicka dessa ord till er, vårt kära SPF Seniorerna Gullvivan Vingåker.

Året som gått har varit fyllt av gemenskap, skratt och minnen som vi delat tillsammans. Våra möten har varit en plats där vi funnit stöd, förståelse och vänskap. I dessa tider av utmaningar och förändringar har vi stått starka som en gemenskap, och det är en välsignelse att få vara en del av detta underbara gäng.

Julen är en tid för eftertanke och samvaro, och jag hoppas innerligt att ni alla får njuta av lugnet och värmen tillsammans med nära och kära. Låt oss ta tillfället i akt att uppskatta de små ögonblicken av glädje och tacksamhet, och låt oss minnas de värdefulla stunder vi delat under året.

Till er som har varit extra engagerade och generösa med er tid och era insatser, vill jag rikta ett stort tack. Det är ert engagemang och entusiasm som gör vår gemenskap stark och livlig.

Inför det nya året ser jag fram emot fortsatta möten, nya äventyr och gemensamma stunder. Må vi fortsätta att skapa minnen tillsammans och stötta varandra i glädje och sorg.

Önskar er alla en fröjdefull jul och ett fantastiskt nytt år!

Med varma hälsningar
Styrelsen SPF Seniorerna Gullvivan genom ordförande Lasse Karlsson

Julbrev + månadsmöten 2024 + kallelse till årsmöte i februari. Klicka här.