Nu kan du sitta hemma och lära om digitala betalningar

På grund av Coronapandemin kan vi inte genomföra våra vanliga utbildningar i digitala betalningar. Vi tänkte därför erbjuda webbinarium istället. Det är samma utbildning i digitala betalningar, men varje deltagare deltar via sin egen (eller lånad dator) Deltagaren har sin smarta telefon med sig. Men det går självklart också bra att bara vara med och titta.

Vi har delat upp utbildningen i tre olika delar. De är tänkta att vara ca 40 minuter långa. Utbildningarna omfattar bland annat, Mobilt Bank-ID, Swish, ladda ner bankappar, QR koder och mycket mer.
Utbildningarna hålls separata dagar. Man kan vara med på alla eller någon/några. Deltagande är kostnadsfritt.

Deltagare (som gjort intresseanmälan) får en länk via mail. De klickar på länken och kommer då till webbinariet. Det är enkelt att koppla upp sig. Pilar visar var man ska klicka. Lärare och handledare finns på plats via länk och svarar på frågor som dyker upp. Vi tar pauser med jämna mellanrum och då finns möjlighet att ställa frågor.

Vi räknar med att utbildningen kan starta den 9 juni. Är du intresserad - anmäl dig per mail till mig brittmarie.ronnback@telia.com senast den 5 juni.

Ha det nu skönt när sommarvärmen kommer
Många hälsningar
Britt-Marie Rönnbäck
ordförande SPF seniorerna Nyköping