Gymnastiken hösten 2020 inställt tills vidare

Uppdaterades: 18 augusti 2020

Hösten 2020 gäller tisdagar kl.16.00-17.00 i Haverdalshallen. Inställt tills vidare, hälsar Inger Edling

(Ovan ser du några bilder som Bert Werneman har tagit från januari 2018.)

Gymnastikinformation, hösten 2020.
Inställt fr.o.m. nu

Till hösten kommer gymnastiken att ske i samarbete med Friskis o Svettis. Detta innebär för vår del att gymnastiken leds av en ledare därifrån och att vi kommer att få betala för gymnastiken. Fortfarande är denna gymnastik för SPF Kvarnens medlemmar. ( Vill någon vara med som inte är medlem går det bra om man anmäler sig som ny medlem)

Ledare blir Olga Hansson, boende i Harplinge, som leder gymnastikpass sedan flera år, både i Haverdalshallen och i Halmstad. Olga kommer att leda ett pass som heter Jympa Soft, anpassat för oss äldre. På "Jympa" får du allt i ett, konditionsträning, styrketräning och rörlighet. Du tränar utan redskap – Din kropp är allt du behöver. Passet är utan hopp och vi får tid att hitta rätt i rörelserna så det passar just oss. Vi sträcker och roterar, sviktar och går. Det ska vara en skön träning för hela kroppen. För er som provgympade med Olga i våras så är skillnaden att det blir ett lite lugnare tempo.

Gymnastiken är flyttad till tisdagar kl 1600-1700 i Haverdalshallen.

Höstterminen börjar 3 september och slutar 17 december.

Vårterminen börjar 7 januari och slutar 26 maj.

Kostnad 650 kr per termin, vilket inkluderar medlemskap i Friskis och Svettis, viktigt för försäkringen. Vill man gå en enstaka gång kostar det 70 kr/gång.

Man får komma och prova på en gång utan kostnad.

Är du intresserad så hör av dig till mig antingen på telefon eller e-mail så jag vet om vi blir tillräckligt många för att fortsätta gymnastiken. Skickar du mail så kommer alltid en bekräftelse att jag fått ditt mail. OBS! Jag är bortrest över helgen och hemma igen onsdag 10 juli.

Information om betalning kommer innan höstterminen börjar.

Sommarhälsningar

Inger Edling, 070-794 6422, eller inger_edling@hotmail.com

 
Så kan det se ut efter några pass./tror Anders K

Publicerades: 05 december 2016 Uppdaterades: 18 augusti 2020