Grillafton

Grillkväll i Sockengläntan i Barlingbo torsdag 13 juli.
En fantastiskt vacker julikväll samlades ca 25 av Höstglöds medlemmar i Sockengläntan i Barlingbo för den årliga grillkvällen. Kvällen inleddes med att Göte Pettersson hälsade välkommen och berättade om kvällens program. Första punkten var att ägaren till Sockengläntan, Gunnar Klasson, berättade om tillblivelsen av det moderna änget och viltvattnet. Det är ett fantastiskt arbete han lagt ner för att åstadkomma detta som är till glädje för alla som vill besöka Sockengläntan. Som besökare kan man lämna ett frivilligt bidrag till skötseln.
Därefter var det dags att grilla medhavda korvar och köttbitar som mättade hungriga magar. Grillmästarna Göte Pettersson och Valle Olofsson övervakade det hela så inget brände vid på den stora grillen. När alla var nöjda och mätta var det dags för en tipspromenad. De med högsta poängen fick pris i form av olika frukter.
Lotter såldes under kaffet och sedan kom kvällens musikaliska underhållning av Ulla Malmberg på dragspel och Leif Svensson på munspel. Ett sånghäfte hade sammanställts av Ulla och alla sjöng glatt med. Innan sista sången ”Man skall leva för varandra” var det lottdragning med fina priser i form av ätbara nyttigheter. Barbro Annas avslutade kvällen med att tacka Gunnar med ett litet ekonomiskt bidrag och varsin blombukett till Ulla och Leif. Slutligen lite information om kommande aktiviteter, bussutflykt och distriktets aktivitetsdag i augusti.