Mötesplats Kallebäck

...en ny samlingspunkt          

Mötesplats Kallebäck är precis vad namnet säger en mötesplats. En plats där man träffar andra människor. En plats där man kan göra just inget annat än att träffa andra och bara prats vid men också en plats där man kan delta i olika aktiviteter. En plats det ska vara en enkelt att bara komma till för att man bara vill möta andra seniorer En plats där man kan sitta ner, ta en fika i all enkelhet. En plats som motsvarar seniorers krav och behov.

Nu har Mötesplats Kallebäck smygstartat, invigningen blir dock inte förrän 1 oktober.

Mötesplatsen är för seniorer främst från Kallebäck, men självklart är alla välkomna.

Just nu håller man på och sammanställer en mängd förslag som kommit in från ett kreativt möte med seniorer. En bok-eller filmklubb. Kanske ett större pussel att över tid lägga gemensamt. Lyssna på reseberättelse. Lite mattips. Har du egna idéer om innehåll så hör av dig till Mötesplats Kallebäck. Dina tankar och idéer är värdefulla.

Mötesplatsen har Öppet Hus tisdagar, onsdagar och fredagar mellan 12.30 och 14.30. Man har träning 11.00 - 11.45 anpassad för att passa många.

Men som sagt. Håll ögon och öron öppna, Mötesplats Kallebäck är under utveckling. Gå förbi på Mejerivägen 1 våning 2 där finns veckoprogram.

Det kommer att bli något bra av detta.

Renée Lernestam

sekreterare

SPF-Skår