Jacy´z april 2023

Med amerikansk inspiration skapades hotell Jacy´z
En underbart solig o vacker dag vandrade vi in på hotellet för att under en timme få en inblick i drömmen om ett amerikainspirerat hotell.
Vi klev in det fantastiska ”vardagsrummet” med öppen eldstad och en bar i centrum. Bara att slå sig ner och njuta.
 
Ett hotell att kunna tillbringa dagar på och ändå aldrig få tråkigt. Överallt välkomnande sittgrupper och vackra eldstäder.

Den vackra Spa-anläggningen med den fantastiska utsikten en dröm att här sitta ner och koppla av. En eldstad mitt i rummet även här ges ro till själen. Det finns ett gym för den som så önskar.
 
Den snabba hissen tog oss upp till baren även här såklart en fantastisk utsikt. Här kan man sitta med sina vänner, njuta av utsikten, sippa på en drink och bara koppla av.
 
Vår guide tipsade oss om att kolla på Paketerbjudandena, de är väldigt prisvärda sa han. Kanske några av oss gick hem och bokade en upplevelse. Eller kanske klickade hem ett hotellinspirerat sovrum. Meningen är att det mesta ska finnas till försäljning.
 
Jacy´z en 27 våningar och 100 meter hög hybrid, med hotellrum på våningarna 11–18, kontor, spa och konferenslokaler däremellan.
 
Jimmy`z fick bli Jacy´z, namnet fick bytas innan hotellet stod klart. Jimmy´z var upptaget och varumärkesskyddat.
 
Visst var det ett amerikanskt inspirerat hotell vi fick se. Vackert, storslaget och trivsamt.

Renée Lernestam
Sekreterare