Resor/Utflykter

Uppdaterades: 20 januari 2020

Vårens resor och utflykter arrangerade för medlemmar i SPF Grindslanten och Tunasol.

Torsdag den 20 februari – Guidad bussrundtur i Sollentuna

En guidad rundtur med buss tillsammans med kommunpolitiker Thomas Ardenfors, som visar och berättar om delar av det "nya" Sollentuna.
Anmälan senast den 7 februari.
Mer information hittar du här

Tisdag 21 april – Gripsholms slott och Mariefred

Bussutflykt till Gripsholms slott, den vackra kungliga Vasaborgen vid Mälaren.
Anmälan senast den 6 april.
Mer information hittar du här

25-27 maj – Höga Kusten med Birka Cruises

Följ med på en unik kryssning, 25 - 27 maj, till Höga Kusten och Härnösand. Upptäck världsarvet tillsammans med oss och kryssa inomskärs i Höga Kustens vackra skärgård.
Anmälan senast den 10 april.
Mer information hittar du här

11-18 aug – Skottland i åtta dagar

Följ med till Skottland och upplev ett land med många sidor. Vi ser speciella Skye, som Vikingarna kallade Sky-öa, mystiska Loch Ness, vackra Loch Lomond samt Inverness och mycket mer.
Anmälan senast den 4 maj
Mer information hittar du här

Allmän reseinformation

Betalning av resor och utflykter

De resor som arrangeras av SPF Grindslanten betalas in till Grindslantens plusgirokonto 73 72 10-5 och de som arrangeras av SPF Tunasol betalas in till Tunasols plusgirokonto 411 90-0 inom 10 dagar efter att du bokat resan. Bokningen är bindande men accepteras först då pengarna finns på respektive plusgirokonto. Vid avbokning efter sista anmälningsdagen återbetalas ej inbetalt belopp. För övriga resor gäller varje researrangörs betalningsregler.

Kortbetalning

Enklast betalar du via din internetbank eftersom det inte går att betala med ett bankkort eller kreditkort till ett plusgirokonto. 

Försäkring

Vänligen se över ditt försäkringsskydd. Försäkringsvillkoren varierar mellan olika bolag och olika betalningsformer. Fråga därför alltid din bank eller försäkringsbolag vad som gäller för dig.

Publicerades: 15 januari 2020 Uppdaterades: 20 januari 2020