Brev från Styrelsen

Här kan Du fortlöpande läsa aktuell information från styrelsen

                        

 

Nyhetsbrev 2024-04-14 

  

Ronny Johansson, Gudrun Persson, Eva Köster, Kicki Lindqvist, Arne Ljungström, Rigmor Andren

 

Bästa medlemmar i SPF Lerum

Välkomna till vårt nyhetsbrev, som vi kommer att skriva regelbundet om det som händer i vår förening och en kommunikation med oss alla.

Vi har startat upp en Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/7066894220099344/ SPF Seniorerna gå gärna med i gruppen, där vi kommer att lägga upp intressanta artiklar för oss äldre. Här kan alla vara med inte begränsat till medlemskap, dock vill vi att alla över 65 är med i SPF Seniorerna.

 

Vi i styrelsen har formerat ett program för resten av 2024, kommer att sändas ut till Er under maj månad. Det vi också startar upp är att lokalisera viktiga uppgifter som vi skall arbeta med för Er våra medlemmar lokalt Lerum, här vill vi gärna ha tankar och förslag.

Boule är en stor verksamhet i SPF, där Conny Uddegren gör stora insatser med många fler. Vi har bordtennis, canasta, bokcirkel, promenader i centrum alla med stort engagemang.   

 

Detta har hänt under mars – april

·       Onsdagen den 6 mars så berättade Irene Johansson om Gråbo och dess historia plats vår lokal. Fredagen den 26 mars då underhöll Henrik Strömberg med hög stämning och starka applåder, plats Equmeniakyrkan. 

 

·       Den 6 april deltog vi på en heldag på årsstämma Vänersborg, där Rigmor sitter i styrelsen och är ansvarig för utbildning, här finns också Hans Ekvall som ansvarig för distriktets hemsida. Den 8 april träffade vi Pernilla Gabrielsson enhetschef Hälsofrämjande enheten, här finns alla mötesplatser caféer, fixartjänst och mycket annat, viktig kontakt för oss. 

 

 

·       10 april så hade vi ett välbesökt möte på Häradsvägen där Eva Köster informerade om KIVRA och varför det är bra för oss alla. Hans Ekvall informerade om BankID och den viktiga säkerheten så att man inte blir utsatt för bedrägerier. Mycket uppskattad information av Eva och Hans.  

 

Detta händer framöver ni är hjärtligt välkomna

·       Fredagen 26 april Anna-Lena Lundström föreläser om ”När elektriciteten förändrade Sverige” en riktig tidsresa. Plats Equmeniakyrkan Lerum klockan 15.00.

·       Onsdagen den 15 maj klockan 14.00 håller Cecilia Hilton föredrag om friskhet och hälsa, plats Häradsvägen Lerum. Se hennes hemsida www.clfrisk.se. 

·       Monica Robertsson kommer fredagen den 31 maj klockan 15.00 Equmeniakyrkan Lerum. Änka efter sångaren och textförfattaren Alf Robertson (1941-2008) har under 13 år varit ute på de svenska vägarna med sitt hyllade musikprogram “Robertson tolkar

 

 

Detta var första nyhetsbrevet 2024, stort tack för att Du är med i SPF. Har Du vänner och bekanta så är alla välkomna att bli medlemmar. 

Tyck gärna till vad Du tycker är viktigt att vi arbetar med i SPF.

 

Bästa SPF hälsningar 

 

Ronny Johansson 

Ordförande SPF Lerumsbygden.

Om Du önskar printa ut detta kan Du göra med denna pdf